Terra21Terra21
Forgot password?

The Setai

Možnosti nastanitve

Art Deco Studio

Največje število gostov:
3

Art Deco Studio Suite s pogledom na mesto ali ocean, vam ponuja zakonsko posteljo, pisalno mizo in dnevni počivalnik. Opremljena v stilu Art Deco. V studiu najdete tudi veliko kopalnico s kopalno kadjo in tušem z luksuzno italijansko kozmetiko. Velikost studia je 54 m2.

 

Suita s pogledom na ocean

Največje število gostov:
4

Suita, v velikosti 130 m2, vam ponuja sobno strežbo, kuhinjo, balkon, zakonsko posteljo, manjšo posteljo, dnevni prostor, jedilno mizo in dnevni počivalnik. Uživajte v dveh kopalnicah z jacuzzijem in s tušem.

 

Hotels
5 star
Združene države Amerike
Miami Beach

The Setai se nahaja v samem centru Miamia, neposredno na plaži. Hotel se nahaja v znameniti, obnovljeni stavbi iz leta 1936 in je zgrajen v slogu Art Deco. Prepustite se estetskemu tkanju umetnosti daljnega vzhoda v prvotno fasado Art Deco.

Nastanitev
Uživajte v eni izmed sedeminosemdeset sob Art Deco, petdesetih suitah s pogledom na morje in penthousu, ki vam je na voljo na vrhu hotel. Uživajte v vsem udobju, ki vam ga ponujajo sobe in suite. Prepustite se luksuzu in uživajte v Art Decoju.

Restavracije in bari
Setai ponuja dve restavraciji in s tem dve popolnoma različni gurmanski izkušnji. Jaya – kar pomeni ZMAGA – je zasnovana na kulturni raznolikosti, kar se odraža tudi v njenem meniju. Pestrost začimb in izdelkov vas po popeljala v nova gurmanska doživetja. The Ocean Grill vam z zunanjo teraso ponuja enkratno doživetje evropskih, klasično ameriških in morskih jedi. Prepustite se v razvajanju in se predajte najboljšim jedem.

SPA
Odprite vrata intimnemu in mirnemu svetu, ki vas pričakuje v SPA-ju. Naberite si novih moči in se predajte lepotnim tretmajem. Že več kot 30 let Valmont pomaga odpravljati znake staranja. Povzeto iz tradicionalne švicarske medicine vam ta linija izdelkov prinaša naravne sestavine in vam ponuja produkte proti staranju. Predajte se mojstrom teh tremajev in uživajte.

Aktivnosti
Odpravite se v hotelski fitnes in si najemite osebnega trenerja. Preizkusite različne vodne športe in počitnice preživite aktivno. Svoj poseben dan preživite v hotelu, kjer vam pripravijo zabavo. Enostavno lenarite in se opravite na plažo ali bazen.

Ponudba in oprema namestitve The Setai

Poslovni center, varstvo otrok, bar, zajtrk,otroški bazen, kemična čistilnica, pralnica, dvigalo, fitnes, internet, časopis, spa, vrt, večjezično osebje, najem limuzine, nakupovanje v hotelu.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

The Setai Miami Beach, Združene države Amerike

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!