Terra21Terra21
Forgot password?

The Westin Resort, Costa Navarino

Možnosti nastanitve

Soba Infinity

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Soba v velikosti 39 m2 vam ponuja dve ležišči, kopalnico s tušem in kopalno kadjo ter veliko teraso z zasebnim bazenom.

Soba Superior

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Soba v velikosti 49 m2 vam ponuja zakonsko ležišče, dnevni prostor, zasebno teraso in razkošno kopalnico.

Soba Deluxe

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Soba v velikosti 39 m2 vam ponuja zakonsko ležišče, raztegljivo zofo, kopalnico s kopalno kadjo in tušem, zasebno teraso.

Hotels
5 star
Grčija
Costa Navario
Gargaliani 240 01, Grčija

Letovišče Westin Costa Navarino se nahaja ob obali Jonskega morja v Costa Navarinu, glavni trajnostni destinaciji v Sredozemlju. Ponuja elegantne sobe in apartmaje z vabljivim pogledom na morje, golf ali vrt ter razširjene terase ali balkone, ki se povezujejo s sijajem postavitev hotela, pritlične enote pa nudijo tudi individualni neskončni bazen.

Nastanitev
Sobe in apartmaji ponujajo zasebne terase ali balkone, ki se povezujejo s sijajem hotelske okolice in dostopom do obsežnega skupnega bazena, hkrati pa odražajo Westinovo pomirjujočo estetiko. Počivajte v značilni postelji Westin Heavenly in uživajte v hitrem dostopu do interneta, glasovni pošti, sobnih filmih in osvežilnem centru. Heavenly kopel je idealen kraj za poživitev po dolgem dnevu dela ali igre.

Restavracije in bari
Bogastvo svežih, organsko pridelanih sestavin in predanost pristni gurmanski kuhinji določajo jedilnico v restavraciji Westin Resort Costa Navarino. Jejte dobro v različnih ekskluzivnih restavracijah, kjer nagrajeni kuharji strežejo različne etnične, kontinentalne, grške fuzije in lokalne jedi, ki temeljijo na bujnih okusih podeželja in najboljšega oljčnega olja Kalamata.

SPA
Ohranite svojo vadbeno rutino, ko niste doma, nato pa se v Anazoe Spa pomladite s podpisom tretmaja, edinstvenega za The Westin Resort Costa Navarino.

Aktivnosti
Odigrajte igro golfa, odpravite se na igro tenisa ali pa bodite aktivni v fitnesu, raziščite okolico ali pa zaplavajte v bazenu ali morju.

Ponudba in oprema namestitve The Westin Resort, Costa Navarino

Klimatizirani prostori, mini bar, sef, likalnik, otroška igrala, bazeni, zasebni bazen, restavracija, bar, aktivnosti, golf, tenis, spa.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

The Westin Resort, Costa Navarino Costa Navario, Grčija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!