Terra21Terra21
Forgot password?

Theodosius Forest Village

Možnosti nastanitve

Glamping hišica

Največje število gostov:
2

Hišice vam ponujajo unikatno smrekovo opremo, kopalnico s tušem, brisače, sušilec za lase, klimatsko napravo, talno ogrevanje, prezračevanje, hladilnik, aparat za kavo, grelnik vode, brezžični internet, zatemnitev sobe, skupni prostor.

Hotels
5 star
Slovenija
Vrhpolje, 5271 Vipava, Slovenija

V stoletnem borovem gozdu, z očarljivim razgledom na Vipavsko dolino, vabi v svoj gostoljuben objem gozdna vasica Theodosius. Na robu vasi, le korak stran od vsakdanjega vrveža, vas pričakujeta pristno doživetje narave in skrbno izbrano udobje. Prijetno domovanje ponuja varno zavetje in sproščujoč odmik, Vipavska dolina pa daje raznovrstna doživetja, ki krepijo telo in duha.

Nastanitev
Rahločutna umestitev gozdne vasice Theodosius raste iz spoštovanja do naravne dediščine. Sodoben dizajn petih lesenih hiš se s pročeljem zliva s skalami pod seboj. Noč prinese mirne sanje, jutra edinstveno prebujanje sredi narave.

Restavracije in bari
Prebujanje se meša z vonjem dobre kave iz gostilne Theodosius. Tam ali na terasi vaše hiše se z dobrim zajtrkom začne nov dan. Užijte ga – carpe diem! Tako, kot vsak hoče. Za kosilo in večerjo svoje brbončice dobrohotno prepustite kuharskim mojstrom iz gostilne ali izbranim kuharskim šefom okoliških gostiln, ki ustvarjajo lokalne kulinarične posebnosti in vam postrežejo z izbranimi gurmanskimi doživetji ter vrhunskimi vipavskimi vini.

SPA
Sprostite se v osrčju narave in se predajte gozdu. Uživajte ob naravnih vodah in travnikih, ki vam ponujajo najboljše učinke za vaše dobro počutje.

Aktivnosti
Čudeža tisočerih barv, okusov in vonjev pa še ni konec. Odpravite se med spokojnost širnih polj, med skrbno negovane vinograde. Začutite življenje ob drznem in slikovitem hudourniku Bela ali ob reki Vipavi, edini evropski reki z deltastim izvirom, ki prihaja iz notranjosti kraljevskega Nanosa. Povzpnite se nanj, pogled objame dolino in seže do morja. Izgubite se v graščinah in cerkvah. Naj zadoni vaš glas v enem od številnih obokanih hramov, svoj nasmeh delite z mediteransko odprtimi domačini. Naša dežela je celoletni raj za gurmanske popotnike, pohodnike, kolesarje, letalce, padalce, zmajarje, jamarje, plezalce in ribiče.

Ponudba in oprema namestitve Theodosius Forest Village

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Theodosius Forest Village Slovenija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!