Terra21Terra21
Forgot password?

TUI Blue Bahari Zanzibar

Možnosti nastanitve

Soba Double

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 37 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, kopalnico in balkon.

Suita

Največje število gostov:
3

Suita vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, dnevni kotiček, kopalnico, teraso z z vrtnim pohištvom in zasebni bazen.

Hotels
5 star
Afrika
Tanzania
Pwani Mchangani, Tanzanija

Razkošno letovišče TUI Blue Bahari Zanzibar se nahaja na plaži Kiwengwa na severovzhodni obali Zanzibarja. Ponaša se s pogledom na Indijski ocean in je obdano z eksotičnimi vrtovi ob obali Pwani Machangani. Prepustite se užitkom.

Namestitev
Uživajte v sobah ali suitah, ki vam jih ponuja hotel. Sodobna oprema vas bo navdušila. Izberite suito in se namakajte v zasebnem bazenu, sobe pa vas bodo razvajale z zasebnimi terasami in neverjetni razgledi. Prepustite se uživajte.

Restavracije in bari
Začnite dan z bogatim zajtrkom v The Restaurant in nadaljute z kosilom, ki vas bo očaralo z okusi Afrike, Indije in Evrope. Za večerjo pa si izberite a la carte meni ali samopostrežni bife. Uživajte v barih in si privoščite nepozabne koktajle.

SPA
Podajte se v hotelski spa in uživajte v tretmajih. Masaže, pomlajevalni tretmaji in sprostitev – to je tisto kar potrebujete.

Aktivnosti
Odkrijte vodne športe in se zabavajte, podajte se na ekskurzijo in odkrijte Zanzibar, odpravite se v fitnes ali odigrajte odbojko s svojimi prijatelji, zvečer pa se zabavajte ob predstavitvi tradicionalne kulture ali disko večerih. Otroci pa bodo uživali v otroškem klubu.

Ponudba in oprema namestitve TUI Blue Bahari Zanzibar

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

TUI Blue Bahari Zanzibar Tanzania, Afrika

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!