Terra21Terra21
Forgot password?

TUI Magic Life Jacaranda

Možnosti nastanitve

Hotels
5 star
Evropa
Turčija

Sodobno in privlačno letovišče se nahaja na lepi in široki peščeni plaži v bližini Sidea. Tu lahko uživate v letoviškem življenju v celoti. Poleg bogate ponudbe športnih in fitnes aktivnosti, kot sta ZUMBA in odbojka na mivki, je na voljo tudi pester zabavni program, ki zaokrožuje zabavne vsebine za mlade in starejše. Velik bazen vključuje bazen za sprostitev in notranji bazen, bazen activity in vodni park ter privlači tako pare kot družine.

Nastanitev
Sobe in apartmaji v hotelu TUI Magic Life Jacaranda v Antalyi so sodobno opremljeni in ponujajo udobje ter prostornost za prijetno bivanje gostov. Gostje lahko izbirajo med različnimi vrstami namestitve, vključno z dvoposteljnimi sobami, družinskimi sobami in luksuznimi suitami.

Restavracije in bari
Glavna restavracija ponuja obsežen samopostrežni bife z raznoliko izbiro jedi za zajtrk, kosilo in večerjo, vključno z lokalnimi specialitetami in mednarodnimi okusi. Poleg tega hotel ponuja tudi specializirane restavracije, kot so italijanska, azijska in morska restavracija, kjer gostje lahko uživajo v specialitetah izbranih kuhinj. Za osvežitev in sprostitev pa so na voljo tudi številni bari, kjer gostje lahko uživajo v raznolikih pijačah, koktajlih in prigrizkih ob bazenu, ob plaži ali v notranjih prostorih hotela.

SPA
Hotelski wellness center v TUI Magic Life Jacaranda v Antalyi predstavlja oazo sprostitve in razvajanja, kjer gostje lahko uživajo v številnih sprostitvenih tretmajih, masažah in savnah. S sodobno opremo ter strokovnim osebjem omogoča popolno obnovo telesa in duha ter izboljšanje splošnega počutja gostov.

Aktivnosti
Gostje hotela se lahko aktivno zabavajo z bogatim izborom športnih in zabavnih aktivnosti. Med njimi so tenis, odbojka na mivki, vodna aerobika ter številne vodne športe, kot so jadranje na deski in kajak. Poleg tega so na voljo tudi animacijski programi, kot so večerne predstave in tematski dogodki, ki gostom zagotavljajo nepozabno izkušnjo med bivanjem v hotelu.

Ponudba in oprema namestitve TUI Magic Life Jacaranda

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

TUI Magic Life Jacaranda Turčija, Evropa

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!