Terra21Terra21
Forgot password?

VALAMAR Obertauern

Možnosti nastanitve

Junior Suite

Največje število gostov:
4

Suita vam ponuja zakonsko posteljo, dve dodatni ležišči, ki sta primerni za odrasli osebi ali otroka, kopalnic s tušem, ogrevalni sitem.

Soba Superiror

Največje število gostov:
2

Soba vam ponuja zakonsko posteljo, kopalnico s tušem, pisalno mizo in ogrevalni sistem.

Hotels
4 star
Evropa
Avstrija
Gamsleitenstraße 6, 5562 Tweng, Avstrija

Hotel Valamar Obertauern s svojo mirno lokacijo v Obertauernu zagotavlja popolne počitnice v Salzburških Alpah. Tu najdete najdebelejšo snežno odejo v Avstriji in 100 km smučišč za vsak okus na nadmorski višini 1.700 metrov. Hotel ima neposreden dostop do žičnic in se nahaja v neposredni bližini vseh storitev in zmogljivosti smučišča ter njegove znane ponudbe après-ski.

Namestitev
Uživajte v sodobno opremljenih sobah in suitah. Pogled na gorovje in smučišče vas bo osupnil. Prepustite se udobju in vsemu kar vam
ponujajo sobe.

Restavracije in bari
Odkrijte fantastične okuse, ki so jih ustvarili izkušeni kuharji iz lokalnih sestavin in najboljše mediteranske hrane v hotelski restavraciji. Za zajtrk in večerjo uživajte v mediteranski kuhinji v kombinaciji s tradicionalnimi lokalnimi in mednarodnimi jedmi, ne spreglejte pa tudi tematskih večerov, ki so vedno posebno doživetje.

SPA
V mešanici mediteranske dediščine z lepoto lokalne kulture je Valamar ustvaril Balance Mediterranean Spa, ki obnavlja, pomlajuje in sprošča. Podpisni tretmaji in rituali vključujejo organsko kozmetiko lokalnih in priznanih mednarodnih blagovnih znamk, ki izvirajo iz sredozemskih zelišč in sestavin.

Aktivnosti
Uživajte na belih strminah – smučajte, sankajte se, vozite se z motorni mi sanmi. Poleti se odpravite na raziskovanje gora in pohode.

Oddaljenost od smučišča
Smučišče in žitnica se nahajata neposredno zraven hotela.

Ponudba in oprema namestitve VALAMAR Obertauern

Spa, smučišče, restavracija, bar, suite, ogrevani prostori, bazen.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

VALAMAR Obertauern Avstrija, Evropa

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!