Terra21Terra21
Forgot password?

Valamar Zvonimir Hotel

Možnosti nastanitve

Družinska Suita

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Suita v velikosti od 30 do 40 m2 vam ponuja zakonsko ležišče, ločen dnevni prostor z raztegljivo zofo, kopalnico in zaseben balkon.

Soba Superior Triple

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Soba v velikosti 22 m2 vam ponuja zakonsko ležišče, raztegljivo ležišče, kopalnico in balkon s pogledom na morje.

Soba Superior

Največje število gostov:
2

Soba vam ponuja zakonsko ležišče, zaseben balkon z možnostjo pogleda na morje, razkošno kopalnico s tušem.

Hotels
4 star
Hrvaška
Otok Krk
Emila Geistlicha 34, 51523, Baška, Hrvaška

Hotel Valamar Zvonimir se nahaja ob privlačni plaži Vela Plaža v Baški in je obdan z idiličnim sredozemskim zelenjem. Ponuja mirno zatočišče za sproščujoče počitnice. Zbudite se ob zvokih valov v prostornih sobah s pogledom na morje. Uživajte v zajtrku ali večerji na terasi hotelske restavracije s pogledom na morje in kamniti otok Prvić. Preživite dan na plaži ob turkiznem morju ali se sprehodite po slikoviti promenadi v Baški.

Namestitev
Uživajte v udobnih suitah in sobah. Zasebne terase in razgledi vas bodo očarali. Prepustite se popolnemu oddihu v izbrani namestitvi in uživajte v svojem prostem času.

Restavracije in bari
Uživajte v kulinaričnih dobrotah na elegantni terasi hotelske show-cooking restavracije in bara. Začnite dan z zdravim in širokim samopostrežnim zajtrkom. Zvečer poskusite hrvaške, sredozemske in mednarodne specialitete, ki jih pripravijo in postrežejo tik pred vami. Poskusite lokalne specialitete in zvečer uživajte v glasbi v živo.

SPA
S pomočjo nežnega dotika v wellness centru Baška lahko sprostite svoje telo in duha iz vsakodnevnih skrbi. Dišave aromatičnih zelišč vas bodo zapeljale in popeljale na sproščujoče potovanje z razkošnimi tretmaji. Kozmetični izdelki in pripravki, ki jih uporabljajo, bodo vašo kožo naredili mehko in žametno.

Aktivnosti
Na golih pašnikih, polnih aromatičnih zelišč in suhozidov, vas čaka veliko dogodivščin, do katerih lahko pridete po 19 pohodniških in kolesarskih poteh, od lahke in srednje težke do zahtevne. Za goste, ki iščejo nova doživetja v morju, je na plaži Vela Plaža na voljo široka paleta vodnih športov.

Ponudba in oprema namestitve Valamar Zvonimir Hotel

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Valamar Zvonimir Hotel Otok Krk, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!