Terra21Terra21
Forgot password?

Valle dell’Erica resort

Možnosti nastanitve

Junior Suite

Največje število gostov:
2

Suita vam ponuja balkon, dnevni prostor, spalnico z zakonsko posteljo in kopalnico s tušem.

Hotels
5 star
Italija
Sardinija
Valle dell’Erica Santa Teresa Gallura, Sardegna

Resort Valle dell’Erica je bilo zgrajen za vse, ki iščejo vasico s 5 zvezdicami na Sardiniji z neposrednim dostopom do morja z najvišjimi hotelskimi standardi ter tiste, ki strastno iščejo neprimerljivo naravo v Galluri, morju in počitnicah brez vseh omejitev. Uživajte v edinstvenem doživetju.

Nastanitev
Popolnoma prenovljene elegantne sobe in Junior Suites vas pričakujejo. Vse sobe so v pritličju z zasebnim vhodom in okrašene v mediteranskem slogu. Uživajte v sodobnih namestitvah, ki vam nudijo največ udobja.

Restavracije in bari
Restavracije v Resortu Valle dell’Erica, ki uživajo v spektakularnem pogledu na arhipelag La Maddalena in Korziko, ponujajo najboljše v tradicionalni sardinski kuhinji, naj bo to meso, najsvetlejša riba ali morski sadeži, pa tudi najboljše v mednarodni kuhinji, vse skupaj z odličnimi lokalnimi ali nacionalnimi vini. Ne glede na to, kaj boste izbrali, boste lahko cenili prvovrstno postrežbo in pozornost naših nagrajenih kuharjev.

SPA
Uživajte v spa in wellness storitvah hotela. Privoščite si nego obraza, nego kože in nego telesa. Izberite eno izmed masaž ali pa se odločite za strokovne tretmaje priznanih terapevtov.

Aktivnosti
Preživite svoj oddih aktivno in se odpravite na igro golfa. Preizkusite katerega izmed vodnih športov, odprvite se na pohod ali pa raziščite neverjetno pokrajino.

Ponudba in oprema namestitve Valle dell’Erica resort

Klimatizirani prostori, bazen, spa, morje, restavracije, bari, suite, luksuzna oprema, televizor.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Valle dell’Erica resort Sardinija, Italija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!