Terra21Terra21
Forgot password?

VARU by Atmosphere – Premium All Inclusive

Možnosti nastanitve

Družinska vila

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Družinska vila vam ponuja dve spalnici, dnevni kotiček, odprto kopalnico, zasebno teraso. Vilo lahko izberete z bazenom ali brez.

Vodna vila z bazenom

Največje število gostov:
2

Vila vam ponuja spalnico z zakonsko posteljo, razkošno kopalnico, teraso z neposrednim izhodom v morje, bazen, pisalno mizo in garderobo.

Vila na plaži z bazenom

Največje število gostov:
2

Vila v velikosti 90 m2 vam ponuja spalnico z zakonsko posteljo, dnevni prostor, odprto kopalnico, teraso na plaži in bazen.

Vila na plaži

Največje število gostov:
2

Vila vam ponuja 75 m2 površine vam ponuja spalnico z zakonsko posteljo, kopalnico na prostem, dnevni kotiček, zasebno teraso na plaži.

Hotels
5 star
Maldivi
Malé Atoll, Maldivi

 

Nastanitev Atmosphere Hotels & Resorts se nahaja v neokrnjenih Indijskih oceanih na Maldivih in ponuja svoje najnovejše letovišče VARU by Atmosphere, letovišče z all inclusive ponudbo na Maldivih. Uživajte v svojih prvih trenutkih v raju. Doživite lokalno kulturo in njeno toplo gostoljubje, medtem ko se ves čas bivanja potopite v storitev s 5 zvezdicami.

Nastanitev
Uživajte v luksuznih suitah in vilah, ki vam jih ponuja resort. Iz zasebne terase skočite v morje ali zaplavajte v zasebnem bazenu. Prepustite se vrhunski postrežbi in opremi ter si privoščite edinstven oddih

Restavracije in bari
Privoščite si gastronomsko izkušnjo v restavraciji VARU Atmosphere na Maldivih z najboljšimi maldivskimi restavracijami, ki vam prinesejo svet na krožnik z najboljšimi gurmanskimi izkušnjami. Izbirajte med najboljšimi kulinaričnimi kreacijami, ki segajo od Evrope do Azije s pridihom Maldivov. Uživajte v razkošnih obrokih za kosilo in večerjo z očarljivimi predstavitvami, dopolnjenimi z neokrnjenimi pogledi, da ustvarite ta poseben spomin za starost.

SPA
Uživajte v blaženem pobegu z luksuznimi ponudbami Spa & Wellness. Prepustite se razvajanju in sprostitvi.

Aktivnosti
Preizkusite vodne športe. Zapeljite se z vodnim skuterjem, pojdite se potapljat in preprosto uživajte.

Ponudba in oprema namestitve VARU by Atmosphere – Premium All Inclusive

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

VARU by Atmosphere – Premium All Inclusive Maldivi

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!