Terra21Terra21
Forgot password?

Velassaru Maldives

Možnosti nastanitve

Vodna vila

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Izberite eno izmed vil na vodi, ki vam ponuja 122 m2. Vila vam ponuja spalnico t dnevnim kotičkom, bazen, zasebno terasi in razkošno kopalnico.

Villa na plaži z bazenom

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Vila se nahaja na plaži in vam omogoča neposreden izhod v vodo.  Ponuja vam spalnico, dnevni prostor, zasebno teraso, garderobno sobo, kopalnico in vrt z bazenom.

Deluxe Bungalow

Največje število gostov:
2

Izberite enega izmed sedmih bungalovov v razkošju tropskih gozdov. Samo korak od plaže, vam ponujajo vse kar potrebujete. Spalnica, dnevni prostor, sprostitvena soba z jacuzzijem, zasebna terasa, kopalnica in atrij – to je to v čemer boste uživali.

 

Hotels
5 star
Maldivi
South Malé Atoll, Maldivi

 

Valessaru Maldivi je edinstven resort, kjer boste našli svoj notranji jaz in se sprostili. Podajte se v tropski vrt, na plačo ali nad vodo in uživajte v izbrani nastanitvi. Skočite v kristalno čisto vodo iz vaše nastanitve in se predajte vsemu kar vam Maldivi ponujajo.

Nastanitev
Skrite v vrtovih, ob plaži ali nad vodo, vam sodobne vile in bungalovi ponujajo elegantno umirjenost. Vsak je opremljen z vsem, kar potrebujete za udobno bivanje. Uživajte v edinstvenem razkošju in edinstvenih razgledih.

Restavracije in bari
Pet vabljivih restavracij in dva inovativna bara, od katerih vsak izžareva svoj individualni slog. Na plaži, na robu lagune, ob soju sveč ali pod zvezdami čaka vrsta kulinarik in mamljivih kulinaričnih stvaritev. Kreativni teppanyaki, kulinarika Pan Indian Ocean, sodobna sveža morska hrana in mednarodne priljubljene restavracije v Velassaru Maldives resnično očarajo.

SPA
SPA paviljon nad vodo ponuja klasične terapije, namenjene oživljanju in pomirjanju. Pristna blaženost avtohtonih sestavin in strokovni pridih. Neprekinjeni pogledi na maldivijsko morsko pokrajino. Sprejmite preprosto razkošje. Doživite popolno pomlajevanje.

Aktivnosti
Globoke in bogate barve Maldivov so vaše. Mestne eskapade, romantična potovanja. Eksotični dnevi in ​​elegantni večeri. Posebne priložnosti. Odkrijte Velassaru in edinstveno naravno okolje na Maldivih.

Ponudba in oprema namestitve Velassaru Maldives

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Velassaru Maldives Maldivi

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!