Terra21Terra21
Forgot password?

Verdura Resort

Možnosti nastanitve

Suita z bazenom Iris

Največje število gostov:
6

Suita v velikosti 156 m2 vam ponuja tri spalnice z zakonskimi posteljami, veliko teraso z bazenom in pogledom na morje, ponuja vam tri kopalnice z kopalnimi kadmi, tuši in jacuzzijem ter toaleto za goste.

Clasicc Suite

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Suita v velikosti 60 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, možnost dodatnega ležišča, veliko teraso s pogledom na morje in igrišče za golf, kopalnico s kopalno kadjo in tušem, sedežno garnituro.

Soba Superior Deluxe

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 40 m2 vam ponuja ekskluziven pogled na morje, teraso z vrtno garnituro, spalnico z zakonsko posteljo, zofo, kopalnico s kopalno kadjo in tušem.

Soba Deluxe

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 40 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, zofo, teraso, kopalnico s kopalno kadjo in tušem.

Hotels
5 star
Italija
Sicilija
S.S. 115, Km 131, 92019 Sciacca AG, Italija

Dobrodošli v letovišču Verdura: 230 hektarjev sončne sredozemske obale, podeželja, zdravilišča in golfa. Oljke, pomarančni nasadi in bele peščene plaže. Teniška igrišča, vodni športi, prvenstveni golf in otroški klubi. Neskončni bazeni, talasoterapija in vodilno zdravilišče Rocco Forte. Izvrsten obed, zdrava prehrana in svetovno znano lokalno vino. Razkošna eko-arhitektura in organske sestavine. Verdura je oaza, središče dobrega počutja, razvajanja, postavljeno v ozadje očarljivih sicilijanskih vasi, starogrških in rimskih krajev ter čudovitega, modrega Sredozemskega morja.

Namestitev
168 sob, 32 apartmajev in tri vile na Siciliji, ki sta jih zasnovala Olga Polizzi in arhitekt Flavio Albanese, združuje tradicionalne poudarke in barve, ki jih navdihuje pokrajina, s sodobnim udobjem in nespornim razkošjem.

Restvaracije in bari
Uživajte v izbranih specialitetah lokalne hrane in sestavin. Večina sestavin pridelajo sami in si organsko pridelana, tako da boste uživali v zdravi, dobri in tradicionalni hrani. Obiščite bar in si privoščite pijačo iz pestre ponudbe.

SPA
Rocco Forte Wellness nagovarja popolno obogatitev in enotnost fizičnega, duševnega, čustvenega in duhovnega zdravja – Forte Life – združuje preverjeno, pionirsko znanost in tehnologijo z podedovano modrostjo in povezanostjo z naravo v Rocco Forte Spa, Nourish, Fitness, Mind, Skupnost in trajnost.

Aktivnosti
Imejte edinstveno izkušnjo igranja golfa, preizkusite razne športe, uživajte v kulinariki, odkrijte edinstvene kraje in kulturo. Preprosto uživajte.

Ponudba in oprema namestitve Verdura Resort

Klimatizirani prostori, golf, spa, plaža, aktivnosti, kultura, zgodovina.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Verdura Resort Sicilija, Italija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!