Terra21Terra21
Forgot password?

Vilalara Thalassa Resort

Možnosti nastanitve

Apartma

Največje število gostov:
4
Max Kids:
1

Apartma v velikosti med 111 in 161 m2 vam ponuja dve spalnici z zakonskimi ležišči, dnevni prosto, jedilnico, kopalnico in kopalnico za goste. Uživajte na prostorni terasi.

Suita s spalnico

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Suita v velikosti 115 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, dnevni prostor, dve kopalnici in teraso z vrtnim pohištvom.

Junior Suita

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Suita v velikosti 55 m2 vam ponuja pogled na vrt ali morje, zakonsko ležišče, dodatno ležišče, kopalnico s kopalno kadjo in teraso z vrtnim pohištvom.

Hotels
5 star
Portugalska
Portugalska
Praia das Gaivotas, 8400-450 Porches, Portugalska

Letovišče Vilalara Thalassa s petimi zvezdicami je ekskluziven prostor v edinstveni pokrajini z dostopom do zlate peščene plaže in popolnoma posvečen vašemu dobremu počutju. Vse v Vilalari je namenjeno vašemu popolnemu udobju.

Namestitev
Sprostite se v prostornih apartmajih in suitah, zasnovanih za vaše popolno udobje. Uživajte v bogati naravni sončni svetlobi v vseh sobah ali stopite ven na svojo zasebno teraso ali balkon in uživajte v čudovitem pogledu na vrtove, bazene ali morje.

Restavracije in bari
Izvršni kuhar Pedro Sequeira in njegova ekipa sta predana ustvarjanju presenetljivih kulinaričnih izkušenj. Prepustite se izvrstnim restavracijam z izjemnim pogledom na morje ali se sprostite v enem od barov z najbolj presenetljivimi koktajli in okolico. Ne zamudite zajtrka s pogledom vsak dan v restavraciji B&G!

SPA
Letovišče ima enega najboljših centrov za talasoterapijo na svetu in predstavlja najboljše, kar vam lahko ponudijo. Talasoterapija po meri, spa, izguba teže, razstrupljanje in wellness programi v udobju luksuznega letovišča. Poskrbite zase in si privoščite sanjske počitnice.

Aktivnosti
Odigrajte igro golfa na hotelskem igrišču, odpravite se šnorkljat, potapljat, odkrijte mnoge vrste ptic, preizkusite se v vodnih športih, odkrijte delfine, prepustite se zgodovini, kulinariki in vsemu kar vam ponujajo.

 

Ponudba in oprema namestitve Vilalara Thalassa Resort

Klimatizirani prostori, mini bar, sef, restvracija, bar, plaža, bazen, spa, aktivnosti, golf.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Vilalara Thalassa Resort Portugalska, Portugalska

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!