Terra21Terra21
Forgot password?

Villa Beach House Supetar

Možnosti nastanitve

Villa Beach House Supetar

Največje število gostov:
5

Villa Beach House Supetar je mediteranska kamnita hiša, ki se razprostira v enem nadstropju in zajema 2 spalnici, 2 kopalnici in je primerna namestitev za 4-5 ljudi.

Villas
4 star
Hrvaška
Otok Brač

Villa Beach House Supetar je oddaljena le 2 m od morja, 600 m od centra vasice Mirca in 2 km od Supetarja, ki predstavlja turistično središče otoka. Če se odpravljate na oddih na enega izmed prečudovitih jadranskih otokov in iščete ekskluzivno namestitev, je tale vila kot naročena za vas. Na čudovitem dalmatinskem otoku Brač, v mirni vasici Mirca leži Villa Beach House Supetar, ki se nahaja neposredno ob plaži.

Lepote Jadranskega morja lahko odkrivate v avtentični, kamniti hiši ob morju in se sprehodite po čudoviti prodnati plaži, ki vas bos pustila brez besed. To je idealen kraj, kamor lahko pobegnete pred mestnim vrvežem, odvržete vse skrbi in se napolnite z novo, svežo energijo.

Mirno okolje v katerem leži vila vam bo omogočilo idiličen dopust v ohranjeni in neokrnjeni naravi.

Potovanje do Ville se bo pričelo s kratko vožnjo od trajektnega pristanišča Supetar. Po 10 minutah vožnje boste prispeli na gramozno pot, ki vas bo popeljala do vaše čarobne skrite oaze. Ob prihodu v ta pravljični zaliv, ki je skrit pred vsemi očmi, boste našli majhno kamnito mediteransko hišo, ki vam bo ponudila najlepše počitnice. Villa je zasnovana z ljubeznijo, s poudarkom na izjemni zunanjosti objekta. To območje ustvarja izjemno poletno zgodbo o morju, ki vas izpostavi vonju morske soli v zraku, lepoti sončnih žarkov in nepozabnim sončnim zahodom.

Villa Beach House Supetar je mediteranska kamnita hiša, ki se razprostira v enem nadstropju in zajema 2 spalnici, 2 kopalnici in je primerna namestitev za 4-5 ljudi.

Ko boste vstopili v vilo, se boste znašli v prijetnem odprtem prostoru s popolnoma opremljeno kuhinjo in jedilnico s kmečkim kaminom. To območje predstavlja čudovito kombinacijo modernih in tradicionalnih elementov, kjer kamnite stene dajejo hiši očarljivo in toplo vzdušje. S tega območja se boste sprehodili v lepo urejeno in prostorno dnevno sobo, ki ponuja očarljiv pogled na morje in plažo pred hišo.

Hiša ponuja tudi 2 čudoviti kamniti sobi, obe opremljeni z zakonskima posteljama. Na voljo sta tudi 2 sodobno opremljeni kopalnici s tušem.

Na dvorišču vile so sprehajalne poti, bogata mediteranska vegetacija in prostor za počitek in sončenje s številnimi ležalniki, visečo mrežo in ročno izdelano kamnito klopjo, ki je idealen za brezskrben poletni oddih. Vila ima pokrito zunanjo jedilnico, ki ponuja tudi zunanjo kuhinjo z žarom. Tukaj boste našli jedilno mizo in stole, pa tudi zunanji sedež za sprostitev.

Vila ponuja tudi satelitsko televizijo, internetno povezavo, sušilec za lase, pralni stroj, likalnik in likalno desko. Polog za škodo znaša 500 €, ki jih plačate ob prihodu in vrnejo ob odhodu.

Cena vključuje
Otroško posteljo in stol.
Menjavo posteljnine vsakih 7 dni.
Menjavo brisač vsakih 7 dni.
Parkirno mesto.
Čiščenje sob.
Končno liščenje.
Turistično takso.

Ponudba in oprema namestitve Villa Beach House Supetar

Vila ponuja tudi satelitsko televizijo, internetno povezavo, sušilec za lase, pralni stroj, likalnik in likalno desko.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Villa Beach House Supetar Otok Brač, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!