Terra21Terra21
Forgot password?

Villa Bled

Možnosti nastanitve

Predsedniški apartma

Največje število gostov:
4

Apartma v velikosti 120 m2 vam ponuja dnevni prostor, spalnico, luksuzno kopalnico z masažno kadjo, dodatno spalnico, garderobo, jedilnico, pogled na jezeri.

Suita

Največje število gostov:
2

Suita v velikosti od 39 m2 do 53 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, prostor za dnevni počitek, kopalnico.

Suita s pogledom na jezeri

Največje število gostov:
2

Suita v velikosti od 58 m2 do 70 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, dnevni prostor, predprostor, kopalnico, balkon s pogledom na jezero.

Soba

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti od 21 m2 do 28 m2 vam ponuja zakonsko ali dve ločeni ležišči, kopalnico in vključen zajtrk.

Hotels
4 star
Slovenija
Bled
Cesta svobode 18, 4260 Bled, Slovenija

Pojdite na oddih v očarljiv butični hotel s pestro paleto sob in apartmajev, elegantno opremljenih v slogu 50. let prejšnjega stoletja. Vila Bled je bila vedno kraj, kjer se je pisala zgodovina. Ta nekdanja poletna rezidenca jugoslovanskega predsednika Tita je gostila že številne uradne državniške obiske.

Nastanitev
Uživajte v sobah ali suitah Ville Bled. Opremljeni v slogu petdesetih let prejšnjega stoletja vas bodo popeljale v zlate čase. Prepustite se najlepšemu razgledu na Blejsko jezero in uživajte. Privoščite si predsedniški apartma in uživajte kot še nikoli. Prostorni apartma vam bo ponudil vse kar si želite.

Restavracije in bari
Vila Bled je od nekdaj poznana po vrhunski kulinariki. Druženje zasebne ali poslovne narave ter preplet okusov in edinstvenega ozračja bodo zagotovo očarali tudi najzahtevnejše goste Visoko kvaliteto restavracije so prepoznali tudi v priznanem kulinaričnem vodiču Gault&Millau in jo v izdaji leta 2019 in 2020 uvrstili med priporočene restavracije v Sloveniji.  V restavraciji Vile Bled lahko izbirate jedi iz sezonskega À la carte po izboru chefa Gregorja Rozmana. Jedi so francoskega in mediteranskega izvora, a s slovenskim pridihom. Temeljijo na svežih sezonskih in lokalnih sestavinah. Postrežemo jih z izborom najboljših slovenskih in tujih vin po lastnem izboru ali na priporočilo našega sommelierja.

SPA
Odpravite se v terme Bled in uživajte v pestri ponudbi bazenov in tretmajev. Spočite si svoj um in svoje telo.

Aktivnosti
Uživajte v lepotah jezera. Sprehajajte se ob njem, pojdite veslat, obiščite otok ali pa se odpravite v bližnje hribe in uživajte v osrčju narave.

Ponudba in oprema namestitve Villa Bled

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Villa Bled Bled, Slovenija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!