Terra21Terra21
Forgot password?

Villa Castle

Možnosti nastanitve

Villa Castle

Največje število gostov:
14

Vila je sestavljena iz sedmih spalnic z zasebnimi kopalnicami in lahko sprejme štirinajst gostov. Vila je sestavljena iz pritličja, prvega nadstropja in drugega nadstropja.

Villas
5 star
Grčija
Naxos
5 noči

Villa castle se nahaja na Plaki, najdaljši plaži Naxosa. Uživajte v idilični pokrajini in kristalno čisti vodi. Naj vas sončni zahodi očarajo in popeljejo v drug svet.

Vila je sestavljena iz sedmih spalnic z zasebnimi kopalnicami in lahko sprejme štirinajst gostov. Vila je sestavljena iz pritličja, prvega nadstropja in drugega nadstropja.

V pritličju najdete glavno spalnico s posteljo king velikosti in zasebno kopalnico z jacuzzijem in opremo v stilu hamama. Tukaj boste prav tako našli sodobno opremljeno kuhinjo, jedilnico in dnevni prostor s kaminom. V pritličju je nameščen glavni apartma s francosko posteljo, lastno kopalnico in kuhinjo. Dve spalnici za goste si delita veliko kopalnico z jacuzzijem. Tukaj sta našla mesto tudi dva studio apartmaja z lasno kopalnico in kuhinjo, ki sta povezana z vilo.

V prvem nadstropju, kjer je tudi glavni vhod, se nahaja preddverje z ogromno dnevno sobo z jedilnico. Tukaj boste prav tako našli kuhinjo in kopalnico. Iz dnevnega prostora dostopate do terase, kjer se nahaja bazen.

V drugem nadstropju se nahaja „zlati“ apartma z zakonsko posteljo, lastno kopalnico z jacuzzijem in tušem. Iz apartmaja lahko dotopate do zasebnega balkona in terase na strehi.

Apartma vam prav tako ponuja klimatizirane prostore, sistem hišnega kina, žar, garažo, zunanje parkirišče, sistem ozvočenja, zunanjo jedilnico, DVD sistem, brezžični internet.

Cena vključuje
Pijača dobrodošlice.
Sveže sadje.
Menjavo brisač.
Menjavo posteljnine.
Oskrbovanje bazena.
Čiščenje.
Kozmetiko v kopalnicah.

 

Ponudba in oprema namestitve Villa Castle

Dnevno čiščenje, pralnica, kopalni plašč, brisače, copati, kozmetika, sušilec za lase, likalnik, otroška postelja in stol, sef, alarm, telefon, dostop do interneta, zasebnost, informacije o izletih, recepcija, televizor, 4 opremljene kuhinje, klimatizirane prostore, zunanja jedilnica. Doplačilo - najem kolesa, avta, motorja; najem plovila; masaža v vili; sveže ribe; kosilo ali večerja v bližnji restavraciji.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Villa Castle Naxos, Grčija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!