Terra21Terra21
Forgot password?

Villa Cora

Možnosti nastanitve

Soba Classic

Največje število gostov:
2

Soba, v velikosti 20 m2, vam ponuja zakonsko posteljo ali ločeni postelji. Sobe Classic se nahajajo v nadstropju Roses ali v Villino Eugenia ali v nekdanji vratarnici Le Folie. Sobe imajo bogato okrasitev ter edinstveno opremo, ki vam omogoča prijetno bivanje.

 

Soba Superior

Največje število gostov:
2

Soba, v velikosti 22 m2, vam ponuja zakonsko posteljo ali ločeni postelji. Vse Superiro sobe imajo izbrano opremo in detajle, ki vsako sobo delajo unikatno in edinstveno, za vse, ki iščejo ekskluziven stil.

Soba Deluxe

Največje število gostov:
2

Soba, v velikosti 25 m2, vam ponuja zakonsko posteljo ali ločeni postelji. Sobe se nahajajo v Moorish nadstropju ali plemenitem nadstropju s stropnimi freskami ali v Villino Eugenia ob bazenu. Sobe nudijo pogled na park in hribe, ki obdajajo rezidenco.

Junior Suite

Največje število gostov:
3

Soba, v velikosti 40 m2, vam ponuja zakonsko posteljo ali ločeni postelji. V plemenitem nadstropju imajo prvoten parket ter prvotne stropne poslikave. V drugem nadstropju so z vrtnicami navdihnjeno okrasje. Suite v četrtem nadstropju so navdihnjene s slogom vijoličnih žametnih shemah ter belim in zlatim – ročno poslikanim – dekorjem. Suite v Villino Eugenia imajo klasičen stil z okrašenim stropovi in pogledom na bazen.

 

Soba Duplex

Največje število gostov:
4

Soba, v velikosti 80 m2, se nahaja v plemenitem nadstropju v glavni stavbi. Soba Duplex je prostorsko odprta soba, sestavljena iz dveh spalnic na dveh različnih nivojih, dveh kopalnic ter dnevnega prostora. Sobe odlično izkoriščajo visoke stropove, ki omogočajo poseben dizajn, zavito stopnišče, ki tvorijo dva različna nivoja.

 

Family Room

Največje število gostov:
4

Family Room is situated in the Principal Villa on the third floor known as the “Moorish Floor”. It is composed of two spacious and beautiful rooms. The first is the master bedroom while the second has two single beds. There are two marble bathrooms with prune color wooden floor and a panoramic terrace. The Family room can accommodate up to 4 adults.

Imperial Suite

Največje število gostov:
4

Imperial suite boasts original frescoes made by Pietrasanta and Samoggia, on top of the inlaid wooden floor rests a majestic red velvet four-poster bed.The room also has a living room area with antique furniture. Both rooms have bathrooms in Carrara Marble, furnished with exclusive beauty products, 100 sqm.

Hotels
5 star
Italija
Florence
Florence

Stopite v razkošje iz 19. stoletja, preurejeno plemiško posestvo, postavljeno v stoletni park s pogledom na vrtove Boboli, na gričih tik pred zgodovinskim središčem Firence. Villa je aristokratska rezidenca, zgrajena konec devetnajstega stoletja po naročilu barona Oppenheima.

Nastanitev
V skupno 44 elegantnih sobah in apartmajih ter čudovitih skupnih prostorih se boste počutili aristokratsko. Vsako nadstropje vile odraža določen slog, od cesarice Eugénie in njene strasti do vrtnic, orientalskega sloga, do Amerike petdesetih let prejšnjega stoletja. Vsaka podrobnost je bila zasnovana tako, da ustvarja edinstveno okolje, kjer se lahko razkošje in eleganca harmonično združita, estetski okus pa spremlja udobje visoke kakovosti.  Kopalnice so v celoti izdelane iz marmorja Carrara in imajo ekskluzivno ponudbo lepotnih izdelkov Officina Profumo-Farmaceutica iz Santa Maria Novella.

Restavracije in bari
Doživite nepozabne gurmanske obroke, ustvarjene v sozvočju z letnimi časi, ki jih strežejo v mavrski sobi ali v Le Bistrotu. Kuhinja vam ponuja tipično toskansko kuhinjo, ki jo na sodobnejši način interpretira kuhar Executice Alessandro Liberatore, ki uporablja samo sezonske izdelke, v glavnem lokalno izbrane. Strešna terasa Bellevue pa je idealno mesto za uživanje v spektakularnih razgledih in očarljivih sončnih zahodih ob pitju vaše najljubše pijače.

SPA
Zdraviliški center “Bené” se nahaja v spodnjem nadstropju Villino Eugenia in je opremljen z manjšo telovadnico, tepidarijem, savno, hamamom in tremi sobami. Wellness center vam ponuja azijske in evropske masaže, pa tudi lepotne tretmaje v sodelovanju z lepotno »gurujevko« Sarah Chapman, najbolj cenjeno in afirmirano facialistko v Londonu, za nego kože. Za popolno SPA izkušnjo si privoščite zdrave menije restavracije, ki jih ponujajo v skladu s programi. Ogrevani bazen pa je odprt vse leto za sprostitev.

Aktivnosti
Sprostite se na ležalniku in bazenu. Villa Cora  nudi brezplačen prevoz, s katerim lahko zlahka dosežete ključne točke v mestu. Podajte se na dnevni izlet v bližnja toskanska mesta in poleg raziskovanja doživite kulinarično izkušnjo ob spremljavi priznanih vin.

Ponudba in oprema namestitve Villa Cora

Wi-Fi, hotelski prevoz do centra mesta, parkirišče, dnevno varstvo otrok, steze za sprehajanje, kolesa, sestanki, dogodki, otroški programi, fitnes, spa, wellnes, bazen.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Villa Cora Florence, Italija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!