Terra21Terra21
Forgot password?

Villa del Parco

Možnosti nastanitve

Luxury Bungalow

Največje število gostov:
2

Namestitev vam ponuja 35 m2 bivalne površine in 25 m2 zasebne terase. Teraso obdaja zelen vrt, v notranjosti pa boste uživali v razošni zakonski postelji in kopalnici s tušem ali kopalno kadjo.

Soba Luxury

Največje število gostov:
2

Soba v veikosti od 30 m2 do 40 m2 vam ponuja zaseben balkon s pogledom na vrt, sodobno opremljeno sobo z zakonsko posteljo in razkošno kopalnico s tušem ali kopalno kadjo.

Hotels
5 star
Italija
Sardinija
Strada Statale 195 Sulcitana, Santa Margherita di Pula CA, Italija

Villa del Parco je del vodilnih hotelov sveta. Čudovit intimen hotel na vrtovih Forte Village Resorta, vas bo popeljal v svet fantazije. Prepustite se naravi in razvajanju v edinstvenem hotelu na edinstveni lokaciji.

Namestitev
Villa del Parco vam ponuja čudovite spalnice v osrednji zgradbi, razkošne bungalove in vile v mirnem okolju zgodovinskega vrta. Uživajte v razgledu na enkratno Sredozemlje.

Restavracije in bari
Uživajte v razkošnem zajtrku v restavraciji Patio. V večerji boste uživali na strehi vile v restavraciji Belvedere, kjer boste uživali v čudovitem pogledu na borov gozd in morje. Uživajte v pestri izbiri restavracij znotraj kompleksa in preizkusite tako lokalno kot svetovno hrano.

SPA
Uživajte v edinstveni spa izkušnji. Zgodovina vode in tremajev vas bo popeljala k naravi in vas z njo povezala. Uživajte v izbranih tretmajih in najdite svoj notranji mir.

Aktivnosti
Odigrajte igro golfa ali tenisa. Odpravite se na rekreacijsko košarko ali pa se odločite za kolesarjenje. Uživajte v potapljanju in vožnji po morju ter odkrivanju edinstvenih krajev otoka in kompleksa.

Ponudba in oprema namestitve Villa del Parco

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Villa del Parco Sardinija, Italija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!