Terra21Terra21
Forgot password?

Villa di Piazzano

Možnosti nastanitve

GARDEN SUITE

Največje število gostov:
4

Suita v velikosti 40 do 45 m2 vam ponuja ločeni spalnici z zakonskima ležiščema, dnevni prostor, razkošno kopalnico s premium nego telesa in izhod na vrt z vrtnim pohištvom.

GARDEN JUNIOR SUITE

Največje število gostov:
2

Suita v velikosti od 27 do 37 m2 vam ponuja zakonsko ležišče, dnevni kotiček, razkošno kopalnico s premium izdelki za nego kože in izhod na teraso z vrtnim pohištvom.

Soba Deluxe

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti od 23 do 26 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, kopalnico s kopalno kadjo, pisalno mizo in počivalnika.

Soba Classic

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti od 18 do 22 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem in kopalnico s tušem. Vse sobe se nahajajo v osrednji vili.

Hotels
5 star
Italija
Toskana
Loc. Piazzano, 6, 52044 Cortona AR, Italija

Luksuzna Villa di Piazzano je “zgodovinska rezidenca” iz renesanse. Vila je bila nekoč lovska graščina kardinala Silvia Passerinija in ponuja resnično toplo gostoljubje, ki spominja na podeželsko posestvo starega sveta, kjer se italijanski obred sprejemanja gostov ohranja na najvišji ravni. Hotel je strateško postavljen na meji med Toskono in Umbrijo v mesto Cortona in je tako dobra osnova za obisk številnih srednjeveških mest v obeh regijah. Hotel spada pod prestižno znamko Small Luxury Hotels of the World in vam ponuja prvovrstno storitev.

Namestitev
Pozornost do detajlov, sloga in elegance. Očarljivo vzdušje plemenitega doma, okrepljeno z vsem modernim udobjem. Vsaka soba ohrani svoje značilnosti, barve in slog. Uživajte v izbrani sobi ali suiti in se predajte sanjskemu oddihu.

Restavracije in bari
Prepustite se kulinariki. L’Antica Casina di Caccia vam bo postregla s prvovrstno izkušnjo, saj je izbrana s strani Michelina. Ponuja vam jedi, ki jih je navdihnila Italija s privdihom sodobnih tehnik. Bistro vam ponuja edinstvena kosila in večerja ter vas bo razvajal z lokalnimi okusi. Passerini Lounge pa vam ponuja osvežilne napitke in sproščene večere.

SPA
Uživajte ob bazenu in se predajte žvrgolenju ptic. Marava, ki vas obdaja je pomirjujoča in vam ponuja, da zadihate s polnimi pljuči.

Aktivnosti
Vinska klet, ki jo ponuja hotel je izvrstna za pokušino lokalnih vin, odpravite se na raziskovanje okolice in zgodovinskih mest, prepustite se naravi in odkrivanju le-te.

Ponudba in oprema namestitve Villa di Piazzano

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Villa di Piazzano Toskana, Italija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!