Terra21Terra21
Forgot password?

Villa Korčula Magnificent

Možnosti nastanitve

Villa Korčula Magnificent

Največje število gostov:
12

Vila se razprostira v štirih nivojih in vam ponuja šest spalnic z lastnimi kopalnicami in je primerna namestitev za dvanajst oseb. Razvajajte se v jacuzziju, bazenu in plaži.

Villas
5 star
Hrvaška
Otok Korčula
Prižba, 20271, Blato, Hrvaška

Edinstvena vila Korčula Magnificent se nahaja v romantičnem in mirnem okolju, le osem metrov od morja v zalivu Grčica. Vila je na idealani lokaciji za mirne počitnice do najbližjega nakupovanja in zabave pa vas loči le kratka vožnja z avtom do centa Grčice. Če želite raziskovati okolico pa vas vabita Vela Luka in mesto Korčula.

Vila se razprostira v štirih nivojih in vam ponuja šest spalnic z lastnimi kopalnicami in je primerna namestitev za dvanajst oseb.

Neposredno ob vili se nahaja čudovita plaža, ki vam bo med počitnicami nudila veliko morskih užitkov. Ob plaži so stopnice, ki vodijo v prvo nadstropje vile in vam ponuja ogrevani bazen ter veliko prostora za zabavo. V notranjosti boste najprej vstopili v razkošen dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico. Tukaj se nahajajo tudi tri spalnice z zakonskimi posteljami za zasebnimi kopalnicami. V prvem nadstropju se nahaja tudi toaleta za goste.

Zunanje stopnice vodijo v drugo nadstropje vile. Zraven vhoda se nahaja žar, kjer boste lahko uživali v svežih jedeh. Tukaj se nahajajo tri sodobne spalnice z lastniki kopalnicami, toaletni prostor za goste in prostorna dnevna soba, ki je povezana z jedilnico in kuhinjo. Tudi to nadstropje ima lastno teraso z vrtnim pohištvom.

V najnižjem nivoju vile je prostor za oskrbnike vile, ki vam ustrežejo v vseh vaših željah.

Vila vam ponuja še dva jacuzzija, savno, biljardno mizo, klimatizirane prostore, žar, internet, parkirišče, likalnik, likalno desko, pralni in sušilni stoj, bazen. Ob prihodu plačate 500 eur varščine, ki vam jo vrnejo ob odhodu.

Cena vključuje
Menjavo brisač dvakrat tedensko.
Menjavo posteljnine dvakrat tedensko.
Prvo in zadnje čiščenje ter čiščenje vsakih sedem dni.
Vzdrževanje bazena dvakrat tedensko ali po dogovoru.
Otroško posteljo in stol.
Internet.
Oskrbnika vile.
Parkirni prostor.
Turistično takso.
Paket dobrodošlice.

Ponudba in oprema namestitve Villa Korčula Magnificent

Vila vam ponuja še dva jacuzzija, savno, biljardno mizo, klimatizirane prostore, žar, internet, parkirišče, likalnik, likalno desko, pralni in sušilni stoj, bazen. Ob prihodu plačate 500 eur varščine, ki vam jo vrnejo ob odhodu.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Villa Korčula Magnificent Otok Korčula, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!