Terra21Terra21
Forgot password?

Villa Kya

Možnosti nastanitve

Villa Kya

Največje število gostov:
8

Vila Kya je sodobna luksuzna namestitev, ki vam bo ustregla v vsem. Postavljena na zasebnem razkošnem zemljišču vam ponuja dih jemajoče razglede.

 

Villas
5 star
Tajska
Koh Samui
3 noči

Villa Kya je sodobna vila, ki vam ponuja najboljše počitniško udobje. Uživajte v pogledu na Koh Samui. Odlična lokacija in dizajn sta odlična izbira za vaš oddih. Potopite se v popolno udobje in uživajte v razkošju.

Vila se razprostira na 1200 m2 površine. Uživajte v glasni spalnici z luksuzno kopalnico in teraso in tri manjše spalnice z lastnimi kopalnicami. Prepustite se zasebni terasi z bazenom.

V pritličju vile najdete razkošno teraso, vrt in bazen. Tukaj boste našli tudi salon za počitek. V notranjosti najdete razkošno dnevno sobo, jedilnico in popolno opremljeno kuhinjo. V notranjosti se nahajajo tudi štiri spalnice z lastnimi kopalnicami. Glavna spalnica vam ponuja zakonsko posteljo, zasebno kopalnico z dvema tušema, garderobo, teraso in vrtno pohištvo. Ostale, manjše spalnice, vam ponujajo zakonske postelje, zasebne kopalnice in klimatske naprave.

Vila vam ponuja še televizor, sistem za hišni kino, zunanjo jedilnico, paviljon za obedovanje, sodobno opremljeno kuhinjo. Ob prihodu plačate 1000 eur varščine, ki vam jo vrnejo ob odhodu.

Cena vključuje
Upravitelja vile.
Gospodinjo.
Varnostnika.
Dnevni zajtrk.
Kosilo dobrodošlice.
Letalski prevoz na izlet.

Ponudba in oprema namestitve Villa Kya

Alarmni sistem, klimatizirani prostori, sodobno opremljeno kuhinjo, DVD sistem, zvočni sistem, iPod sistem, internet, otroška postelja, bazen, bar v bazenu, terasa, žar, parkirišče.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Villa Kya Koh Samui, Tajska

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!