Terra21Terra21
Forgot password?

Villa Lotus – Miskawaan Estate

Možnosti nastanitve

Villa Lotus – Miskawaan Estate

Največje število gostov:
12

Vila se nahaja na razkošnem posestvu in vam ponuja šest spalnic z zasebnimi kopalnicami. Vila je primerna namestitev za dvanajst gostov.

Zunaj vas bo očaral bazen v obliki črke L, terasa invrtno pohištvo. Neposreden prehod vas bo popeljal do peščene plaže, kjer lahko zaplavate. V notranjosti najdete prostorno dnevno sobo, jedilnico in sodobno opremljeno kuhinjo. Glavna spalnica se odpira neposredno na teraso in bazen in vam ponuja zasebno marmorno kopalnico s kopalno kadjo in tušem.Otroška soba vam ponuja zabavo za otroke, medtem ko vam ostale spalnice ponujajo zakonske postelje in zasebne kopalnice.

Villas
5 star
Tajska
Koh Samui
3 noči

Vila Lotus se nahaja na idiličnem položaju ob obali posestva Miskawaan. Luksuzna vila na severni obali Koh Samui ob plaži Maenam in Bangrak. Vila je idealna za družine ali skupine prijateljev in vam omogoča neposreden prehod do morja. Uživajte v idilični lokaciji, morskem vetru in se predajte uživanju.

Vila se nahaja na razkošnem posestvu in vam ponuja šest spalnic z zasebnimi kopalnicami. Vila je primerna namestitev za dvanajst gostov.

Zunaj vas bo očaral bazen v obliki črke L, terasa in vrtno pohištvo. Neposreden prehod vas bo popeljal do peščene plaže, kjer lahko zaplavate. V notranjosti najdete prostorno dnevno sobo, jedilnico in sodobno opremljeno kuhinjo. Glavna spalnica se odpira neposredno na teraso in bazen in vam ponuja zasebno marmorno kopalnico s kopalno kadjo in tušem.Otroška soba vam ponuja zabavo za otroke, medtem ko vam ostale spalnice ponujajo zakonske postelje in zasebne kopalnice.

Vila vam ponuja še popolnoma opremljeno kuhinjo, zunanjo jedilnico, igralno sobo, prostor za zabave, poročna slavja, igrišče za golf, tenis, fitnes. Ob prihodu plačate varščino, ki vam jo vrnejo ob odhodu.

Cena vključuje
Vodnega reševalca.
Oskrbnika vile.
Sobarico.
Osebnega butlerja.
Menjavo posteljnine.
Zajtrk.
Masažo.
Transfer iz letališča.

Ponudba in oprema namestitve Villa Lotus – Miskawaan Estate

Klimatizirani prostori, stropni ventilatorji, televizor, DVD predvajalnik, namizni nogomet, copati, sef, sušilec za lase, bar, internet, otroška postelja, igralna soba, polno opremljena kuhinja, fitnes, trener, parna soba, tuš.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Villa Lotus – Miskawaan Estate Koh Samui, Tajska

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!