Terra21Terra21
Forgot password?

Villa Manola

Možnosti nastanitve

Villa Manola

Največje število gostov:
4

Vila vam ponuja štiri spalnice in je locirana s pogledom na morje. Le nekaj korakov vas loči do plaže in nočnega življenja. V vili prav tako najdete dnevni prostor, kuhinjo, jedilnico, teraso in bazen.

 

Villas
5 star
Tajska
Koh Samui
3 noči

Vila se nahaja na v Chaweng Noi, zraven prestižne razgledne znamenitosti na obalo Koh Samuija. Le nekaj korakov od znamenite plaže in pestrega nočnega življenja. Vila vam ponuja 180 stopinjski pogled na obalo in kokosovo obrežje. Vila vam bo zagotovila nepozabno in edinstveno počitniško doživetje.

Vila vam ponuja dve nadstropji, štiri spalnice in štiri zasebne kopalnice. Uživajte v razkošnih prostorih za družino ali skupino prijateljev.

V drugem nadstropju vile se nahaja glavna spalnica z veliko zakonsko posteljo, zasebna kopalnica s tušem in kopalno kadjo, zasebna teraso ter pogled na morje. V prvem nadstropju se nahaja manjša spalnica z zakonsko posteljo z lastno kopalnico s tušem. Iz spalnice dostopate do zasebne terase s pogledom na morje. Tukaj najdete tudi tretjo spalnico z dvema ločenima ležiščema ter kopalnico s tušem.
Tudi iz te spalnice dostopate do terase. Četrta spalnica ima dve ločeni ležišči ter zasebno kopalnico s tušem. Ponuja vam tudi dnevni prostor, jedilnico in kuhinjo.

Vila vam ponuja teraso z ležalniki, zasebni bazen, pogled na morje. Uživajte v luksuznih kopalnicah, štirih luksuznih sobah, dnevnem prostoru, sodobono opremljeni kuhinji. Prepustite se jedilnici v kateri boste uživali v gurmanskih obrokih. Ob prihodu se plača akontacija
v višini ene nočitve.

Cena vključuje
Zasebnega kuharja.
Dnevni zajtrk.
Upravitelja vile.
Sobarica (dnevno).
Menjava posteljnine (vsake tri dni).
Menjava brisač (dnevno).

Ponudba in oprema namestitve Villa Manola

Sodobno opremljena kuhinja, jedilnica za 12 oseb, televizor, DVD predvajalnik, iPod sistem, internet, fitnes, savna, sušilec za lase, klimatizirani prostori, sef, bazen, zunanji tuš, terasa z vrtnim pohištvom, zunanja jedilnica.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Villa Manola Koh Samui, Tajska

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!