Terra21Terra21
Forgot password?

Villa San Michele a Belmond Hotel

Možnosti nastanitve

Hotels
5 star
Evropa
Toskana

Vila San Michele, vklesana v vrh firenškega hriba, je znotraj in zunaj umetniško delo. Od hotelskega pročelja, ki ga je zasnovala Michelangelova šola, do okoliških gozdov, kjer je Leonardo Da Vinci prvič poskusil leteti, to kulturno zatočišče vabi k raziskovanju in izmenjavi. Medtem ko sonce oddaja nebeško zlato svetlobo, si privoščite aperitiv v hotelskih družabnih vrtovih in uživajte v pravi spokojnosti v popolni zasebnosti. To je trenutek, ko preteklost sreča prihodnost — v vili, ki lebdi nad preostalim svetom.

Nastanitev:
Duh renesanse poje v vsaki podrobnosti tega izvrstnega hotela. Za nastanitev v Toskani s čudovitim razgledom na Firence je Villa San Michele težko premagati. Od razkošnih dvoposteljnih sob do razvajajočih apartmajev, vsi prostori so edinstveno oblikovani z mislijo na popolno sprostitev.

Restavracije in bari:
Z najbolj svežimi lokalnimi proizvodi na najboljši lokaciji je obedovanje pri nas popoln način, da cenite pravo čarovnijo italijanske in toskanske kuhinje. Nič ne boli, če naš hotel spregleda najbolj zaželen pogled v Firencah – panoramski razgled iz vsake od hotelskih restavracij se razteza vse do Brunelleschijeve kupole. Večerjajte v vrhunski restavraciji La Loggia in doživite italijansko kulinariko v restavraciji Ristorante San Michele ali pa se zadržite na sproščenem kosilu v restavraciji San Michele Grill.

SPA:
Sprostite se v neprimerljivem renesančnem slogu v Salus Regina. Ta intimen wellness prostor je popoln kraj za sprostitev.

Izbirate lahko med masažami in wellness tretmaji, ki jih ponujajo strokovnjaki. Na zahtevo se lahko dogovorite tudi za jogo, kot tudi storitve ličenja in frizerske storitve.

Aktivnosti:
To izjemno lokacijo, obdano z bujnimi drevesi in terasastimi vrtovi s pogledom na Firence, je težko preseči. Vstopite v notranjost in izkusite lepoto renesančnega samostana, ki je tako del italijanske kulture kot največje katedrale in galerije v državi. Razvajajte se v hotelskemu spa centru, izposodite si kolesa in raziščite prečudovito toskansko pokrajino ali pa si oddihnite v bazenu z razgledom.

Ponudba in oprema namestitve Villa San Michele a Belmond Hotel

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Villa San Michele a Belmond Hotel Toskana, Evropa

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!