Terra21Terra21
Forgot password?

Villa Trogir

Možnosti nastanitve

Villa Trogir

Največje število gostov:
11

Vila je razdeljena v štiri nadstropja in vam ponuja 300 m2 metrov bivalne površine. Uživajte v šestih spalnicah z lasnimi kopalnicami. Vila vam ponuja enajst ležišč in je primerna namestitev za enajst oseb. Skočite v zunanji bazen in se razvajajte v zasebnem spaju.

Villas
Hrvaška
Trogir

Ta luksuzna vila se nahaja na majhnem polotoku Čiovo, le en kilometer od centra kraja. Uživajte na prodnati plaži, le petnajst metrov od vile in skočite v modro morje. Z avtom se lahko odpeljete do UNESCO zaščitenega mesta Trogir in doživite mestni vrvež in pestro izbiro lokalov ter nočnega življenja.

Vila je razdeljena v štiri nadstropja in vam ponuja 300 m2 metrov bivalne površine. Uživajte v šestih spalnicah z lasnimi kopalnicami. Vila vam ponuja enajst ležišč in je primerna namestitev za enajst oseb.

V najnižjem nadstropju vile se nahaja razkošen spa opremljen z notranjim bazenom, savno, kopalnico, telovadnico in prostorom za zabavo. Notranji bazen je opremljen s protitokovnim sistem in je primeren za plavanje.

Poseben del vile pripada trasi v pritličju, kjer boste uživali v zeleni trati, palmah in zunanjem bazenu s tušem. S terase se ponuja čudovit razgled na morje, gore in Trogir. Znotraj vile je razkošna dnevna soba v odprtem konceptu s kuhinjo in jedilnico. V pritličju najdete tudi toaleto za goste in dve spalnici z lasnima kopalnicama. Ena izmed sob ima lasten dostop do bazena.

Prvo in drugo nadstropje sta zasnovani kot nadstropji za počitek. V prvem nadstropju se nahajajo tri spalnice z lastnimi kopalnicami. Dve spalnici imata zakonsko posteljo, ena je opremljena s samskim ležiščem. Spalnica, ki je obrnjena na jug, vam ponuja razkošno zasebno teraso. V drugem nadstropju je velika spalnica z zakonskim ležiščem in lastno kopalnico.

Vila ponuja še popolno opremljeno kuhinjo, pralni in sušilni stoj, bazen, savno, zunanji in notranji bazen, welness, klimatizirane prostore, internetni dostop, žar, vrtno pohištvo, tri parkirne prostore. Ob prihodu plačate 1000 eur varščine, ki vam jo vrnejo ob odhodu.

Cena vključuje
Menjavo brisač enkrat tedensko.
Menjavo posteljnine enkrat tedensko.
Prvo in zadnje čiščenje ter čiščenje vsakih sedem dni.
Vzdrževanje bazena enkrat tedensko ali po dogovoru.
Otroško posteljo in stol.
Brezžični internet.
Oskrbnika vile.
Turistično takso.
Parkirišče in zunanje površine.

Ponudba in oprema namestitve Villa Trogir

Vila ponuja še popolno opremljeno kuhinjo, pralni in sušilni stoj, bazen, savno, zunanji in notranji bazen, welness, klimatizirane prostore, internetni dostop, žar, vrtno pohištvo, tri parkirne prostore. Ob prihodu plačate 1000 eur varščine, ki vam jo vrnejo ob odhodu.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Villa Trogir Trogir, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!