Terra21Terra21
Forgot password?

Villa Velvet

Možnosti nastanitve

Villa Velvet

Največje število gostov:
12

Luksuzna vila Velvet ima prostorno dnevno sobo, popolnoma opremljeno kuhinjo z otokom in shrambo, jedilnico, otroško igralnico, 5 spalnic z lastno kopalnico. Vila ima eno toaleto za goste in je primerna za 10 + 2 osebi.

Villas
5 star
Hrvaška
Split
Kaštel Stari, Hrvaška

Luksuzna vila Velvet z lepim ogrevanim zasebnim bazenom z masažnimi črpalkami in teniškim igriščem je nova in moderna vila v Kaštel Starem. Od središča turističnega mesta Split je oddaljen le 18 km, od morja in čudovitih prodnatih plaž pa ga loči le kratka gozdna cesta, le 1 min hoje.

Luksuzna vila Velvet ima prostorno dnevno sobo, popolnoma opremljeno kuhinjo z otokom in shrambo, jedilnico, otroško igralnico, 5 spalnic z lastno kopalnico. Vila ima eno toaleto za goste in je primerna za 10 + 2 osebi.

Skozi glavni vhod luksuzne vile Velvet vstopite v dnevno sobo, ki je sestavljena iz velike popolnoma opremljene enoprostorne kuhinje z otokom, shrambo in jedilnico. Na voljo je tudi moderna dnevna soba z udobnimi sedeži in LCD televizorjem. Drsne stene dnevne sobe in dnevnega prostora omogočajo neposreden dostop do zelenega dvorišča. Poleg dnevne sobe je tudi soba za otroke. V pritličju vile je toaleta za goste.

Pritličje in prvo nadstropje luksuzne vile Velvet Bourbon Split sta povezani z notranjimi stopnicami. V prvem nadstropju so štiri spalnice. Prva spalnica ima veliko zakonsko posteljo, lastno kopalnico s tušem, dodatno ležišče za eno osebo in dostop do balkona z vrtnim pohištvom. Druga spalnica ima veliko zakonsko posteljo, lastno kopalnico s čudovito kadjo in balkon s sedežno garnituro. Tretja spalnica ima veliko zakonsko posteljo, lastno kopalnico s prho in balkon s sedežno garnituro. Četrta spalnica ima veliko zakonsko posteljo in lastno kopalnico s prho. Vse postelje so visoke in imajo možnost prilagajanja položaja.

Stopnice vodijo v drugo nadstropje luksuzne vile Velvet, v kateri je velika glavna soba z veliko zakonsko posteljo, lastna kopalnica s kadjo in prho ter dodaten udoben kavč.

Ob prihodu plačate 1000 € varščine, ki vam jo vrnejo ob odhodu.

Cena vključuje

Dnevni postrežbo zajtrke (gostje plačajo samo za sestavine, ki si jih izberejo v trgovini).
Oskrbnika vile.
Menjavo brisač vsake tri dni.
Dnevno vzdrževanje (2 uri na dan).
Menjavo posteljnine enkrat tedensko.
Dnevno polnjenje hladilnika (gostje plačajo izbrane izdelke iz trgovine).
Brezžični internet.
Turistično takso.
Vzdrževanje bazena.
Otroško posteljo in sedež za hranjenje.
Zasebno parkirišče.
Pralnica in likalnica.
Prvo in zadnje čiščenje ter čiščenje vsakih sedem dni.

Ponudba in oprema namestitve Villa Velvet

Bazen, igrišče za tenis, sodobna oprema, poponoma opremljena kuhinja.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Villa Velvet Split, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!