Terra21Terra21
Forgot password?

Vomo Island Resort

Možnosti nastanitve

Beachfront Villa

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Te vile so najbolj priporočljive za pari ali družine s štirimi člani. Vila se odpira na teraso z ležalniki in pogledom na palme in plažo.

 

Hillside Villa

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Vila, v velikosti 65 m2, se nahaja višje na hribu, ponuja prekrasne razglede na ocean in otok. Vile, ki se nahajajo nekoliko nižje, vam omogočajo pogled na vrt. Najbolj primerne za pare ali družine z otroci nad štiri leta.

 

Hotels
5 star
Oceania
Fiji

Vomo je zasebni pobeg na otok, ki se nahaja na otokih Mamanuca. Sproščujoč otok ponuja osemindvajset vil in štiri rezidence. Sprehajajte se po dolgih peščenih plažah, zaplavajte v kristalno čisti vodi. Predajte se namestitvam v sodobnem oblikovanju v osupljivem naravnem okolju. Uživajte v novem luksuznem slogu, ki je pristen.

Namestitev
Razvajajte se v vilah, zasebnih bazenih in plaži. Prepustite se funkcionalnim notranjščinam s sodobno opremo. Če si želite več prostora in razvajanje izberite zasebni rezidenco in se počutite kot doma. Prepustite se udobni opremi in odprtemu konceptu bivanja.

Restavracije in bari
Michael Fosbender, glavni kuhar, vodi ekipo pri ustvarjanju vrhunskih mednarodnih ponudb. Prepustite se sveži in enkratni kulinariki, ki prinaša raznolikost v obroke. Uživajte v sestavinah najboljših domačih in mednarodnih dobaviteljev. Uživajte v vseh obrokih, ki so vključeni v vaše bivanje.

SPA
Prepustite se edinstveni spa izkušnji v mirnem okolju. VOMO Kui Spa vam ponuja prvovorstno razvajanje z visoko usposobljenimi azijskimi terapevti. Prepustite se postopku razvajanja z naravnimi sestavinami. Izberite si tretma, ki vam najbolj odgovarja in uživajte.

Aktivnosti
Preživite svoje počitnice aktivno in se odpravite na igro golfa, tenisa ali se odpravite v telovadnico. Odpravite se na ribolov, tek ali pa se prepustite potapljanju. Uživajte v lepotah otoka.

Ponudba in oprema namestitve Vomo Island Resort

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Vomo Island Resort Fiji, Oceania

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!