Terra21Terra21
Forgot password?

W Dubai The Palm

Možnosti nastanitve

Cool Corner Suita

Največje število gostov:
4

Suita v velikosti od 146 do 199 m2 vam ponuja dnevni prostor z jedilnico, spalnico z zakonskim ležiščem, razkošno kopalnico in teraso.

Soba Spectacular

Največje število gostov:
3

Soba v velikosti od 43 do 56 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, dnevni kotiček z raztegljivo zofo, teraso in kopalnico.

Fantastic Suita

Največje število gostov:
4

Suita v velikosti 167 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, kjer najdete tudi masažno kad, dnevni prostor, jedilnico, kopalnico s kopalno kadjo.

Soba Fabulous

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti od 43 do 45 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, dnevni kotiček, teraso, kopalnico s tušem, W MixBar.

Hotels
5 star
Dubai
Dubai City
W Dubai - The Palm West Crescent, Palm Jumeirah, Dubai, United Arab Emirates


W Dubai vam predstavlja središče dogajanja. Uživajte v ekskluzivnem dostopu do vsega kar vam ponuja W Dubai. Potopite se v sončne žarke na kristalnih peščenih plažah in si oddahnite. Preprosto uživajte na The Palm in se predajte užitkom.

Namestitev
Pobegnite v hotelsko sobo z hipnotičnimi barvami, umetnostjo in razgledom na Dubaj. Vsak element sob in suit je dizajnersko dodelan in predstavlja najboljše, kar vam lahko ponudijo. Uživajte na razkošnih terasah in pogledom na morje. Preprosto, pustite se presenetii.

Restavracije in bari
Postavite si letvico visoko, ko kosite v restavracijah W Dubai – The Palm. Bari in restavracije se ne bojijo pokazati osebnosti. Dodajte vse najboljše v svojo izkušnjo na strehi v SoBe, s čimer boste uvedli vibracije South Beach v dubajski horizont. Zaželite si nekaj čudovitega od kuharjev z Michelinovo zvezdico. Istoimenska japonska restavracija Akira Back je njegova prva na Bližnjem vzhodu, medtem ko je Torno Subito prva restavracija Massima Bottura zunaj Italije. Uživajte v razgledu na Palm Jumeirah iz salona ob bazenu na krovu WET ali pa se odpravite v salon W Lounge, ko sonce zaide za Arabsko morje. Uživajte v kulinariki v W Dubai – The Palm.

SPA
Prepustite se SPA izkušnji kot je še ni bilo. Tretmaji za pomlajevanje, masaže, nega telesa in se bi lahko naštevali. Spočijte si svoja stopala in dlani, uživajte v frizerskem salonu in lepotnih tretmajih.

Aktivnosti
Ostanite aktivni in se odpravite v hotelski fitnes. Odigrajte igro golfa, odpravite se na hotelski bazen ali preprosto skočite v morje. Odkrijte Dubaj in se zabavajte.

Ponudba in oprema namestitve W Dubai The Palm

Klimatizirani prostori, mini bar, terase, sušilec za lase, bari, restavracije, bazen, plaža, aktivnosti, zabava.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

W Dubai The Palm Dubai City, Dubai

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!