Terra21Terra21
Forgot password?

W Samui

Možnosti nastanitve

Hotels
5 star
Tajska
Koh Samui

Uživajte v brezmejnem miru podnevi, nato pa ga ponoči še povečajte. Letovišče W Koh Samui, ki leži na 30 kvadratnih kilometrih tropskega otoka sredi Tajskega zaliva s pogledom na osupljive plaže in bujne gozdove, se prebudi ob sončnem zahodu in prižge nepričakovano.

Namestitev
Vsaka od 74 luksuznih vil na otoku Koh Samui na Tajskem ima zasebno teraso in bazen, čudovit pogled na morje in otok, pohištvo po meri, najsodobnejšo tehnologijo (vključno s televizorji LCD s predvajalniki CD/DVD) in prevelike kopalnice z ekskluzivnimi najnovejšimi kopalniškimi pripomočki.

Restavracije in bari
Na vsakem koraku se na izvirnem jedilniku prepletajo priljubljene svetovne jedi, od karija do gurmanske pice in solat. Lahko pa poskusite v restavraciji Namu, kjer sodobno japonsko kuhinjo s svetovnim pridihom predstavljajo na dramatičen in ustvarjalen način. V salonu W Lounge si privoščite barvit koktajl. Družite se v notranjih prostorih in uživajte v ikoničnem razgledu z zunanje terase. Lahko pa se odpravite v SIP in nazdravite spektakularnemu sončnemu zahodu na otoku. Po mraku WOOBAR® zaživi z živimi ritmi DJ-ja in mešanimi pijačami po meri. Tonic Bar seveda ponuja inovativne tonike sake ter zdravju prijazne osvežilne pijače in prigrizke.

SPA
V sedmih sobah za spa tretmaje se živahne barve prepletajo z navdihujočimi vonji, domiselnimi zvoki in razstrupljevalnimi eliksirji z lokalnimi okusi v našem zdravilišču Koh Samui. Preizkusite prvo azijsko izkušnjo zeliščne savne Thaimazcal, ki očisti in očisti telo in dušo.

Aktivnosti
Na resortu W Samui lahko doživite razkošje wellness in spa tretmajev, sodelujete v športnih aktivnostih, vključno z vodnimi športi, ter uživate v raznoliki kulinariki v njihovih restavracijah. Poleg tega so na voljo čudoviti bazeni, obmorske plaže ter možnosti za organizirane izlete in odkrivanje lokalnih znamenitosti.

Ponudba in oprema namestitve W Samui

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

W Samui Koh Samui, Tajska

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!