Terra21Terra21
Forgot password?

Waldorf Astoria Park City

Možnosti nastanitve

Velika Suita

Največje število gostov:
8

Suita, ki je primerna za namestitev osmih gostov, vam ponuja 115 m2 površine, kjer se nahaja sodobno opremljena kuhinja, glavno spalnico in dve manjši spalnici, dnevno sobo z raztegljivim kavčem, tri kamine ter pralnico s sušilnico. Uživajte v čudovitem razgledu.

Dvonadstropna suita

Največje število gostov:
6

Suita, v velikosti 150 m2, vam ponuja sodobno opremljeno kuhinjo, dnevni prostor, jedilnico, tri kamine v notranjosti in enega na terasi. Tri spalnice so razporejene v dveh nadstropjih. Dve spalnici imata zakonsko posteljo, tretja ima dve ločeni ležišči.

Dvoposteljna soba s kaminom

Največje število gostov:
2

Soba vam ponuja dve ločeni ležišči s kaminom, razkošno kopalnico s kopalno kadjo. Uživajte v razgledu iz zasebnega balkona.

Soba s kaminom

Največje število gostov:
2

Soba vam ponuja plinski kamin, posteljo king velikosti, razkošno kopalnico s kopalno kadjo in priznano kozmetiko. Uživajte na zasebnem balkonu in čudovitem razgledu.

Hotels
4 star
Združene države Amerike
Park City

Hotel Waldorf Astoria se nahaja v vasi Canyons, med neokrnjenimi gorami Wasatch. Glavna ulica Park Citiya in Dolina jelenov, se nahajat v neposredni bližini. Smučajte v neokrnjeni naravi, povzpnite se na gondolo in se spustite bo belih strminah. Poleti se prepustite letnim športom in uživajte v naravi.

Nastanitev
Uživajte v eni izmed sob in suit, ki vam jih ponuja hotel. Sobe vas bodo razvajale z zasebnim kaminom ter domačnostjo, ki jo ponujajo. Uživajte v sodobnem dizajnu in udobnosti sob. Privoščite si katero od suit in uživajte v razkošnih prostorih, dnevnem prostoru, zasebni kuhinji, spalnici in kopalnici.

Restavracije in bari
Uživajte v eni izmed dveh restavracij, ki vas pričakujeta. V restavraciji Frostoria uživajte z družino ali prijatelji in uživajte ob izbrane napitku in jedeh, ki vam jih ponujajo. Morda se boste odpravili v Powder in boste uživali v hrani, ki jo so jo navdihnile gore, ki jo obdajajo.

SPA
V SPA Waldorf Astoria so vse izkušnje prilagojene vam in vašim potrebam. Od masaže do pilatesa, vas bodo specialisti razvajali in vam priporočali najustreznejše zdravljenje in storitve. Sprostite se v skupini ali zasebnosti.

Aktivnosti

Prepustite se vsemu, kar vam ponuja hotel. Zaplavajte v bazenu, odpravite se na fitnes, privoščite si smučanje ali se odpravite na tek. Hotel je prijazen hišnim ljubljenčkom.

Ponudba in oprema namestitve Waldorf Astoria Park City

Poslovni center, fitnes, parkiranje, nekadilske sobe, živali dobrodošle, bazen, klimatizirani prostori, menjalnica, kuhinja, jacuzzi, pralnica, varovanje, brivnica, televizor, konferenčni prostori, telefon, telovadnica, express check-in, express check-out, zajtrk, trgovina, frizer, sušilec za lase, internet, likalnik, deska.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Waldorf Astoria Park City Park City, Združene države Amerike

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!