Terra21Terra21
Forgot password?

Wiesergut

Možnosti nastanitve

Hideaway Suites

Največje število gostov:
2

Suita v velikosti 55 m2 vam ponuja vrt, zasebno savno, zakonsko posteljo, razkošno kopalnico s kopalno kadjo, dnevni prostor in kamin.

Garden Suites

Največje število gostov:
1

Suita v velikosti 55 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, dnevni prostor, kopalnico, kamin in teraso.

Hotels
4 star
Evropa
Avstrija
Wiesern 48, 5754 Hinterglemm, Avstrija

WIESERGUT združuje razkošje z veseljem do življenja. Tisti, ki cenijo pozornost do podrobnosti in svobodo izbire, se bodo v WIESERGUT-u znašli v dobrih rokah. Gostoljubnost in predanost regijam, poleg tega pa tudi popoln dizajn. V tej družinski kmetiji so pristni regionalni izdelki. Kulinarična raznolikost je v WIESERGUT-u dolgoletna tradicija.

Namestitev
Preprost in neposreden dizajn je popoln purizem, hkrati pa varen in topel. Prostornost sob in ljubezen do detajlov. Jasna estetika – popolnoma oblikovana. Posestvo reinterpretirano. Prizemljeni, pristni – trenutki dobrega počutja, ki ostanejo nepozabni.

Restavracije in bari
Od vrta do mize, od lastne kmetije do krožnika. Kulinarika v restavraciji Wiesergut je prizemljena, a hkrati posebna. Lahek ambient, vrhunske sestavine, kreativna priprava. Poslastica za brbončice in pogostitev za oči.

SPA
Zdravljenje, ki deluje. Zdravljenje WiesergutSignature je razkošno in trajnostno. Čas za umiritev in uživanje v razvajanju. Klasične in posebej pripravljeni tretmaje najdete v meniju kopališča WIESERGUT. Vrhunec WIESERGUT: privateSPA s sanjskim razgledom na gore Glemmtal. Svoje zasebno skrivališče za posebne trenutke v paru.

Aktivnosti
Uživajte v poletnih pogledih na naravo in s športnih aktivnostih. Pozimi se spustite po belih strminah. Odločite se za polet s helikopterjem in uživajte v razgledu.

Oddaljenost od smučišča
Žičnica in smučišče sta od hotela oddaljeni le 400 m.

Ponudba in oprema namestitve Wiesergut

Spa, savna, bazen, restavracija, bar, suite, kamin, helikopter, smučišče, narava.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Wiesergut Avstrija, Evropa

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!