Terra21Terra21
Forgot password?

Zilwa Attitude Hotel Mauritius

Možnosti nastanitve

No Rooms Found
Hotels
4 star
Mauricij


Zilwa Attitude je očarljiv in nekoliko edinstven koncept hotela. Na podlagi lokalne tradicije je bilo celotno letovišče ustvarjeno tako, da se počutite kot pravi otočani, kar v kreolščini pomeni “Zilwa”. Od preprostih, a elegantnih sob do čudovitih lokalnih jedi in kulturnih izkušenj. Ciljna naravnanost resorta je, da se počutite, kot da ste »doma stran od doma«. Če potujete z otroki, jih lahko zaposlite s številnimi aktivnostmi, vključno z lovom na zaklad na zasebnem otoku Grand Zil.

Nastanitev
Sodobne sobe se zgledujejo po tradicionalnih obmorskih bungalovih na Mavriciju in imajo “rustikalno eleganten” dizajn. Vsebujejo standardne modifikacije in kose, ki so jih ustvarili lokalni umetniki in rokodelci. Vse od sob Superior in sob Deluxe samo za odrasle do družinskih apartmajev in apartmajev Privilege Junior Beachfront samo za pare, imajo pravo prijetno vzdušje in veliko avtentičnih pridihov.

Restavracije in bari
Zilwa ne ponuja samo lokalnih dobrot, ampak tudi indijske, kitajske in evropske kuhinje, ki odražajo raznolikost otoka. Vsaka restavracija vam nudi novo izkušnjo okusa, medtem ko številne gostijo tudi posebne kuharske večere, kjer se lahko preizkusite v ustvarjanju kreolske kuhinje in uživate v njej.

SPA
Privoščite si trenutek, da si napolnite baterije: to je obljuba Spa POZ v hotelu Zilwa Attitude. Tukaj lahko uživate v tretmajih, ki so jih prenesli otoški staroselci, prinesli s štirih koncev sveta in obogatili skozi čas. Godi se vam popolno dobro počutje v pomirjujočem, botaničnem in mavricijskem vzdušju.

Aktivnosti
Pridružite se izletu z ladjo ob sončnem vzhodu z lokalnimi ribiči, uživajte v peki na žaru na plaži na Gran Zilu. Poskusite lahko supanje, vodno aerobiko, tenis ali celo tai chi, nogomet in odbojko na mivki, namizni tenis. Za raziskovanje bližnjih ribiških vasi lahko najamete tudi kolesa. Za vašo sprostitev in užitek je na voljo široka paleta aktivnosti, dodaten bonus pa je raziskovanje čudovite lagune.

Ponudba in oprema namestitve Zilwa Attitude Hotel Mauritius

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Zilwa Attitude Hotel Mauritius Mauricij

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!