Vila vam ponuja pet spalnic, pet kopalnic, zasebni bazen in je primerna namestitev za deset oseb.

Pritlični del vile je namenjen dnevnim aktivnostim. Tukaj boste našli odprt prostor pol svetlobe, kjer se nahaja dnevni prostor, sodobno opremljena kuhinja in jedilnica. Iz dnevne sobe vstopate na južno teraso, ki je opremljena z vrtnim pohištvom in je idealna za jutranjo kavo. V pritličju najdete spalnico z lastno kopalnico s tušem.

V nadstropje vile se povzpnete po notranjih ali zunanjih stopnicah. To nadstropje je namenjeno vašemu počitku. Tukaj najdete tri spalnice z lastnimi kopalnicami s tušem ali kopalno kadjo. Ena izmed sob vam ponuja zasebni balkon z vrtnim pohištvom. Uživajte v razgledu na morje.

Drugi, manjši del se nahaja zraven glavne vile in vam ponuja spalnico z lastno kopalnico. Tukaj boste našli tudi letno kuhinjo in zunanjo jedilnico. Uživajte v peki na žaru in si privoščite dalmatinske dobrote.

Nekoliko nižje od južne terase se nahaja zunanji bazen z ležalniki, senčniki in vrtnim pohištvom. Ob bazenu najdete tudi zunanji tuš, ki vas bo ohladil ob vročih dnevih. Vila in bazen je obkrožen z vrtovi in rastlinjem, ki vam daje popolno zasebnost.

Intimna pot vas vodi do plaže, kjer boste uživali v kristalno čistem morju in zasebnosti.